Per guanyar a domicili a Divisió d'Honor Plata cal fer un partit rodó i oferir la millor versió de si mateix. I aquest cop el Bordils no ho va fer. Ahir, molts encara recordaven el triomf aconseguit la temporada passada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (25-26). Però de la memòria no pot viure l'home. I ahir va quedar demostrat. Els de Pau Campos van caure a una de les pistes més complicades de la categoria, en un partit sense massa història. Els del Gironès mai van perdre la cara al partit, però la realitat és que gairebé sempre van anar a remolc. Només en els primers minuts de partit, van poder seguir el ritme dels locals. A partir del minut 10 (6-6), el Barça va posar una marxa més. I aquí les primeres diferències (11-8). Amb poc encert a la porteria, tot va ser una mica més difícil.

A partir d'aquí, els blaugranes, que ahir ho van marcar gairebé tot, van seguir ampliant les rendes (14-9). A poc a poc, el Bordils va anar escurçant les coses per arribar al descans amb el marcador absolutament obert (17-15).

El segon temps va començar com va acabar el primer, és a dir, amb màxima igualtat. De totes maneres, quan el Barça va voler, va tornar a posar les coses al seu lloc. Mai va aconseguir deixar el partit sentenciat, però sí que ben aviat va tornar a marxar de cinc gols (25-20). Abans, els locals havien aconseguit una màxima de sis gols aprofitant un parcial de 5 a 1, passant del 20-18 al 25-19. I a partir d'aquí, res a dir. El Bordils ho va seguir provant, però sempre sense acabar de trobar la fórmula per entrar definitivament dins del partit, i capgirar el marcador.

A un quart d'hora del final, els de Pau Campos es van posar a només tres gols (26-23) després de les dianes de Palahí, Nono i Ferrer. Va ser l'última oportunitat per intentar esgarrapar quelcom, i el Bordils no la va poder aprofitar. El Barça es va tornar a posar la granota de treball, per tornar a marxar de cinc, sis i fins i tot set gols (35-28) i acabar sumant la victòria.

Ahir, Edu Nono va tornar a ser la principal arma ofensiva dels de Pau Campos. El 10 del Bordils va acabar amb un total d'11 gols.

Després de vuit jornades, el Bordils té a partir d'ara un calendari a priori molt més fàcil contra e?quips de la seva lliga. El primer aquest mateix dissabte (18.30 h) a la pista del Nava, per recuperar el partit ajornat de la primera jornada aprofitant que hi ha jornada de descans a Plata. Després serà moment de rebre a l'Academia Octavio de Vigo al Blanc-i-Verd, i de visitar la pista de l'Alcobendas. Aprofitar aquests tres partits per intentar aconseguir el màxim nombre de punts, serà la clau per arribar a l'aturada de Nadal amb la tranquil·litat de tenir la permanència per tercer curs a Plata molt ben encaminada, encara que evidentment quedarà molta feina per fer.