SANTFELIUENC-PALAMÓS, 4-3

Santfeliuenc: Oliver, Victor, Daniel, Campos, Faura, Tena, Quiles (Masuet, m.71), Becerra, Toro (Sarmiento, m.84), Bolaños i Pacheco (Adrián, m.64). ? Palamós: Bayona,Gerard Herrera, Cano, Pastor, Subirana (Marçal Lladó, m.46), Matamala, Agi, Barrera (David Torres, m.70), Corominas, Marc Medina (Ayala, m.46) i Moha. G golS: 0-1, m.17, Corominas; 1-1, m.25, Toro; 2-1, m.44, Toro; 3-1, m.65, Adri; 4-1, m. 82, Toro; 4-2, m.88, Moha; 4-3, David Torres, m.91.

A àrbitre: Carrillo Vílchez, va amonestar als visitants Cano i Pastor.

Si, com pretenia Mármol, el partit hagués durat els vuit minuts més que reclamava per la pèrdua de temps a l'hora d'atendre un jugador local, la remuntada del Palamós de ben segur que hauria estat possible i s'hauria pogut repetir la il·lusionant gesta aconseguida pels palamosins dimecres passat amb el Júpiter (2-1). El degà, però, va tornar a mostrar la irregularitat que tant l'està caracteritzant en aquest inici de Lliga i que no li permet allunyar-se de la zona perillosa de la classificació.

L'efecte embranzida que va suposar l'última victòria i primera a l'estadi palamosí, semblava tenir continuïtat quan, als 18 minuts de la primera meitat, els gironins va avançar-se en el marcador. Una centrada de Moha, des del costat esquerre, la va controlar a l'interior de l'àrea petita Corominas. L'exPeralada va afusellar el porter Oliver fent el seu tercer gol en el seu compte particular.

Els visitants haven posat la primera pedra per mirar d'assolir el repte que s'havien proposat a Sant Feliu de Llobregat: encandenar, per primera vegada en tota la temporada, dues victòries consecutives.

Aquest objectiu no va ser possible i, a partir d'aquí, els de Mármol van viure el seu Halloween particular: un hat-trick d'un inspirat Toro, més una tercera diana anotada per Adri, van tornar a condemnar-los a encaixar la cinquena derrota. És la quarta vegada que el Palamós encaixa quatre gols aquesta temporada. El 2 a 1 en l'últim sospir de la primera part va fer molt mal als palamosins i per als del Baix Llobregat va suposar una dosi de moral enorme.

A la segona meitat el Santfeliuenc va sentenciar amb dos gols més (4-1) i, quan tot semblava dat i beneït els visitants van posar la por al cos als barcelonins amb dos gols a les acaballes que van resultar insuficients. El jugador local Toro, després del triplet a ser substituït i ovacionat per l'afició del Santfeliuenc.