LA ROCA-L'ESTARTIT, 1-4

L'Estartit: Roberta, Rocío, Saray, Rebe, Gemma, Anna Servià, Clara, Júlia, Blanca, Sofi i Carla Puiggros. A la banqueta: Jenny, Carla Puntonet, Carla Martínez, Cristina Mir i Laura Gasull. G golS: 0-1, m.17, Saray; 1-1, m.45; 1-2, m.59, Blanca; 1-3, m.66, Carla Puiggros; 1-4, m.76, Anna Servià.

L'Estartit tornava a la competició després de la jornada de descans amb un desplaçament al camp de la Penya Blanc-i-Blava de la Roca del Vallès i va aconseguir fer un partit gairebé rodó, en què va dominar de principi a fi.

Saray a la sortida d'un córner va avançar les noies d'Albert Pujol. Era el minut 17 i, quan semblava que amb el 0-1 s'arribaria al descans, un bon xut de les locals entrava per l'escaire de la porteria de Roberta. A la segona, però, l'Estartit va donar un cop de puny a la taula i, entre els minuts 59 i 76 Blanca, Carla Puiggrós i Anna Servià feien l'1-4.