PRAT-FIGUERES, 1-1

PRAT: Toni, Albarran, Rafa Murillo, Ricarte, Fede (Lario, m.55), Putxi, Ignacio (Elhadji, m.67), Jaime, Jordi, Javi Lara i Collado (Nacho, m.80). ? FIGUERES: Gallego, Quimo, Alexis, Romero, Toni Cunill, Ferran Grau, Pedro, Roger Vidal, Javi Revert (Chicho, m.70) (Venzal, m.83), Casanova i Serramitja (Ritxi, m.70). G golS: 0-1, m.86, Quimo; 1-1, m.88, Jordi. A àrbitre: Montoro Ferreiro, va amonestar amb targeta groga els locals Rafa Murillo i Elhadji i als visitants Alexis i Toni Cunill.

El Figueres va aconseguir un punt molt important en un camp difícil com és el Sagnier. Els d'Eduardo Vílchez, tal com van fer dimecres passat davant el Terrassa, van oferir una molt bona imatge i van sortir molt motivats i amb ganes de treballar al camp, confirmant el canvi d'actitud que es va veure en el partit intersetmanal.

Amb tot, va ser el conjunt local qui va aconseguir tenir més ocasions de cara a porteria en la primera part, però la intensitat mostrada pels figuerencs impedia al riseu rival avançar-se en el marcador.

A la segona, novament va ser el Prat el qui disposava de millors opcions, però no va ser fins al minut 86 en què el marcador es va moure, quan Quimo aconseguia creuar la pilota al pal llarg després de recollir una assistència de Ferran Grau. Poc va durar l'alegria del Figueres, que ja es veia amb els tres punts al sarró. Jordi, després d'un servei de falta, aconseguia marcar l'empat gairebé al descompte. Adrià Casanova va gaudir de l'última ocasió del partit, però en l'u contra u no va poder superar el porter local, Toni, just abans del xiulet final.