La primera plantilla del FC Barcelona ha demanat disculpes "a qui s'hagi pogut sentir ofès, especialment els membres de l'equip i els seguidors del Getafe" per la irrupció d'alguns jugadors blaugrana disfressats a la sala de premsa de l'equip madrileny per celebrar 'Halloween'.

Després de la victòria dels de Luis Enrique Martínez per 0-2, alguns d'ells van aparèixer disfressats amb màscares a la sala de premsa mentre un jugador de l'equip local, Víctor Rodríguez, atenia els mitjans de comunicació.

Mitjançant un comunicat, signat per la plantilla del primer equip blaugrana, els jugadors se senten obligats a oferir disculpes per "la reacció que ha provocat la iniciativa que vam emprendre per celebrar la victòria i el bon moment de l'equip coincidint amb la nit de Halloween".

Els jugadors blaugrana asseguren que "en cap cas" va estar en el seu ànim "ofendre i molestar cap company" del Getafe i qualifiquen la irrupció a la zona mixta coincidint amb la roda de premsa de Víctor Rodríguez d'"una desafortunada casualitat involuntària", per la qual demanen disculpes personalment al jugador del Getafe i li expressen el seu respecte.

"Les imatges gravades en aquell moment demostren que un dels jugadors participants va dir textualment: 'A on anem? Que ens hem equivocat'", asseguren els jugadors blaugrana en el seu comunicat.

"Aquesta plantilla és conscient de la responsabilitat que implica ser jugador del Barcelona i vol mostrar les seves disculpes a qui s'hagi pogut sentir ofès, especialment els membres de l'equip i els seguidors del Gefate", insisteixen.

Els jugadors barcelonista recorden que el seu compromís també és "irrenunciable" amb els socis i seguidors del FC Barcelona, que "han de poder sentir-se orgullosos d'aquest equip també fora del terreny de joc".