La primera plantilla del Barcelona va demanar disculpes "a qui s'hagi pogut sentir ofès, especialment els membres de l'equip i els seguidors del Getafe" per la irrupció d'alguns jugadors blaugrana disfressats a la sala de premsa de l'equip madrileny per celebrar Halloween.

Després de la victòria dels de Luis Enrique per 0 a 2 al Coliseum Alfonso Pérez, alguns dels jugadors van aparèixer disfressats amb màscares a la sala de premsa mentre un jugador de l'equip local, Víctor Rodríguez, atenia els mitjans de comunicació. Mitjançant un comunicat, signat per la plantilla del primer equip blaugrana, els jugadors se senten obligats a oferir disculpes per "la reacció que ha provocat la iniciativa que vam emprendre per celebrar la victòria i el bon moment de l'equip coincidint amb la nit de Halloween".

Els jugadors blaugrana van assegurar que "en cap cas" va estar en el seu ànim "ofendre i molestar cap company" del Getafe i qualifiquen la irrupció a la zona mixta coincidint amb la roda de premsa de Víctor Rodríguez d'"una desafortunada casualitat involuntària", per la qual demanen disculpes personalment al jugador del Getafe i li expressen el seu respecte.

"Les imatges gravades en aquell moment demostren que un dels jugadors participants va dir textualment: 'A on anem? Que ens hem equivocat'", asseguren els jugadors blaugrana en el seu comunicat. "Aquesta plantilla és conscient de la responsabilitat que implica ser jugador del Barcelona i vol mostrar les seves disculpes a qui s'hagi pogut sentir ofès, especialment els membres de l'equip i els seguidors del Gefate", van insistir.

Els jugadors blaugranes recorden que el seu compromís també és "irrenunciable" amb els socis i seguidors del FC Barcelona, que "han de poder sentir-se orgullosos d'aquest equip també fora del terreny de joc".

Setmana important

Després de la victòria de dissabte al camp del Getafe, el Barça va tenir descans ahir diumenge i a partir d'avui, la plantilla encara una setmana de molt treball per afrontar dos partits claus pel desenvolupament de les competicions.

El primer enfrontament de la setmana serà aquest dimecres. El conjunt de Luis Enrique rebrà al Camp Nou el Bate Boríssov, partit corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions.

Els blaugrana poden certificar matemàticament l'accés als vuitens de final si són capaços de superar el conjunt bielorús i en l'altre partit del grup, que enfrontarà el Roma i el Bayer Leverkusen, acaba en empat. Aquesta combinació donaria matemàticament l'accés a la següent ronda de la competició, encara que no la primera posició del Grup E, ja que encara quedarien dus jornades per disputar-se.

Un cop superat el partit de dimecres davant el Bate Borisov, el Barça seguirà realitzant un entrenament diari fins diumenge, per preparar el següent i complicat duel de lliga. El Vila-real visitarà el Camp Nou amb molt bona forma i sent un dels equips més perillosos de Primera. El matx, que es disputarà el diumenge a les 16 hores, serà una dura prova de foc pel conjunt de Luis Enrique abans de la controvertida aturada per partits de seleccions. Els de Castelló arribaran a Barcelona en cinquena posició, a només quatre punts dels blaugrana, i després de derrotar a un rival directe com és el Sevilla.

Per tant, al Barça li espera una setmana carregada de futbol. I de treball, ja que sobretot el partit de diumenge al Camp Nou davant el Vila-real no serà bufar i fer ampolles. El partit de lliga serà important per no deixar que rivals com els de la Plana o l'Atlètic s'apropin per darrere i per no deixar de seguir el ritme d'un Madrid que diumenge visita el Sánchez Pizjuán, en un duel molt intens davant el Sevilla.

Tot això, abans de l'aturada de seleccions i a pocs dies del primer clàssic de la temporada entre Reial Madrid i Barça, on s'espera també el retorn de Leo Messi.