L'alemany Nico Rosberg (Mercedes) començarà aquest diu?menge des del primer lloc de la formació de sortida del Gran Premi de Mèxic, la setzena prova del Mundial de Fórmula 1, que es disputa a l'autòdrom Germans Rodríguez.

Rosberg, que va signar la seva quarta pole consecutiva, estarà acompanyat a la primera fila de la graella pel seu company i ja campió mundial, el britànic Lewis Hamilton. Tot apunta que la cursa de demà estarà marcada per una lluita entre els dos pilots de Mercedes, que han estat els gran dominadors de l'asfalt mexicà. Aquesta ha estat la cinquena pole position del pilot alemany, que s'ha vist superat en 11 ocasions pel seu company d'equip. L'altre se la va apuntar el pilot de Ferrari, i que lluita pel subcampionat del món, Sebastian Vettel, que demà intentarà superar Rosberg per mantenir la segona posició en la general. Darrere del Ferrari de Vettel sortiran els dos Red Bulls, que s'han mostrat molt competitius, com el Toro Rosso de Verstappen que ho farà vuitè darrere dels dos Williams. No ha tingut tanta sort el seu company d'equip, Carlos Sainz, que no s'ha pogut classificar per la Q3 i començarà onzè.

L'espanyol Fernando Alonso (McLaren) ha quedat eliminat en la primera ronda de la sessió de classificació per al Gran Premi de Mèxic, setzena prova del Mundial de Fórmula Un, que es disputa avui a l'autòdrom Germans Rodríguez.

Alonso va marcar el setzè temps (1: 21.779) d'una sessió liderada per l'alemany de Mercedes, Nico Rosberg. El seu company a McLaren, el britànic Jenson Button, ni tan sols va sortir a la sessió de classificació per problemes mecànics en el seu monoplaça.