La derrota d'ahir a casa contra el Liverpool per 1 a 3, i que deixa al Chelsea molt lluny del capdavant de la Premier League, complica encara més el futur de l'entrenador dels "bues", José Mourinho que ja estava discutit abans del partit. Tot i que al final, l'afició de l'equip anglès va aclamar a l'equip, la realitat és que Roman Abramovich no té gaire clar que Mourinho continuï al capdavant de l'equip. La derrota d'ahir a casa contra el Liverpool de Jurgen Klopp va deixar clar que el Chelsea està a anys llum del que havia estat. Mourinho continua fiant la defensa a dos jugadors com Cahill i Terry, que estan lluny de ser una garantia, i de fet, va patir d'allò més per contenir els atacs de l'equip de Klopp que es va mostrar molt més sencer, tot i que va començar perdent. Després del gol inicial de Ramires al minut 3, ha aparegut l'heroi del partit Coutinho que amb dos gols ha capgirat el marcador. Més tard, Benteke, feia el tercer i furgava en la ferida d'un Chelsea que cada cop veu més complicada la temporada.

És per això que dóna la sensació que Mourinho no ho té fàcil per convèncer a una afició, que malgrat que ahir li va mostrar el seu suport, no pot esperar eternament.

La realitat és que Abramovich espera una nova Champions i amb aquesta intenció es va fitxar a Jose Mourinho, un ídol a Londres però que no ha pogut guanyar-la mai amb l'equip "blue".

Amb tot, però, Mourinho va tornar a recórrer a la seva actitud habitual de menysprear als periodistes i diu que "hi ha lluites contra les que no es pot lluitar" en referència als mitjans de comunicació. El preparador portuguès parlava sobre l'actitud que va tenir el públic al final del partit i deia que "el públic no és tonto i saben que ens hi estem deixant la pell per guanyar". Mourinho es va mostrar confiat en revertir la situació, assegurava que estava convençut que tornarien a estar dalt. El preparador portuguès va assegurar que no estava preocupat per la seva situació laboral i que es relaxaria mirant la final de rugby entre Nova Zelanda i Austràlia.

Ara mateix el Chelsea és 15è a només 4 punts del descens i a 14 del líder, el Manchester City. El més greu però són les sensacions que transmet l'equip, que ha perdut 6 partits dels 11 que ha disputat i que ha rebut 22 i només n'ha pogut marcar 16.