L'Olot va golejar l'Eldenc per 5 gols a 0 en un partit molt complet del conjunt olotí, que encadena la segona victòria consecutiva a casa.

El conjunt entrenat per Rodri no va passar per problemes en pràcticament cap fase del duel davant un rival sorprès per l'eficàcia local. Al quart d'hora de joc, al minut 16, Perea, que va completar per primera vegada els 90 minuts des que és a la Garrotxa, va avançar l'Olot al marcador gràcies a un gran xut amb l'esquerra, impossible pel porter visitant Marcano. Al 25, Cañadas, en una de les poques ocasions dels visitants, va posar a prova Wilred, que va respondre molt bé després d'una bona ocasió. Segurament en uns moments on els valencians atacaven amb més freqüència, va aparèixer Uri Santos. Al 36, aprofitava una assistència de Sana per marcar a plaer el segon gol i poc després, al 43, Diego sentenciava pràcticament la tarda amb un gran gol.

A la represa, tot li va fer baixada a l'Olot i l'estadi es va deixar anar, encomanat per la festa. A més a més, a l'eficàcia de la davantera olotina se li va afegir la seguretat de Wilfred sota pals, salvant les arribades de l'Eldenc. Perea, molt actiu, va estar a punt de fer un doblet que va aconseguir Uri Santos al minut 70. Gran jugada entre el davanter olotí i Luismi, que acabava el primer després d'una passada de la mort del lateral.

Al tram final va entrar Marcel, que va tornar a aprofitar de valent els minuts que li està donant Rodri. La setmana passada va aconseguir marcar al camp de l'Huracán i ho va tornar a fer davant l'Eldenc. Al minut 82, quan feia poc que estava sobre el terreny de joc, va tenir una clara ocasió que no va aconseguir transformar i al llindar de l'afegit, va definir a la perfecció un u contra u davant el porter visitant, Marcano per fer pujar el definitiu 5 a 0 a l'electrònic.

Es consumava així la segona victòria a la Lliga dels garrotxins, totes dues a casa i de manera consecutiva. El resultat fa que l'equip acumuli ja 10 punts. Tot i això, continua avall a la classificació: és penúltim a 3 punts de la salvació.