Divuit vegades Campió del Món i segueix amb gana. El pilot de Piera Toni Bou va demostrar ahir, per setena vegada consecutiva a Fontajau, que no té rival. I, com no podia ser de cap altra manera, va tornar a endur-se el Trial Ciutat de Girona, en la seva 28a edició i trencava, d'aquesta manera, amb l'empat a sis triomfs que compartia amb Marc Colomer. Bou ha deixat el llistó molt alt. I no en té prou.

Bou és estimat pel públic de Girona i ell ho sap. I ahir ho va tornar a demostrar, deixant veure la seva cara més espectacular. El pilot, lluny de conformar-se amb superar els obstacles de la manera més efectiva, anava buscant el preciosisme en cada cop de gas que donava, deixant la seva empremta particular en cadascuna de les zones.

Aquestes consistien en sis, patrocinades per l'Ajuntament de Girona, la Diputació, la Cadena SER, el Patronat de Turisme de Girona i Freixenet. Els pilots les havien de superar en una primera ronda en què competien per parelles. Casualment, després del sorteig, li va tocar obrir el recorregut al pilot de Pals, resident a Fornells de la Selva, Jeroni Fajardo (Beta). Compartia la primera ronda amb Albert Cabestany (Sherco) i això de ser els primers pilots a posar-se en marxa i no tenir cap referència de com s'havien encarat els obstacles anteriorment, els va relegar a les dues darreres posicions.

Amb tot, la següent parella participant, Pol Tarrés (Sherco) i Adam Raga (TRS), va deixar clar que, tot i que havien pogut veure les traçades dels anteriors pilots, les zones eren molt complicades. Raga va superar Tarrés 12 a 18, però tots dos s'acabarien colant a la final.

Fins i tot Toni Bou (Honda HRC) va ser incapaç de no signar cap "fiasco" en la seva primera volta i, en la zona de troncs i pedres del Patronat de Turisme, va equivocar la traçada de la zona i va sortir fora dels obstacles, mentre que el seu company d'equip, Jaime Busto, quedava relegat a l'últim lloc.

A la final, entre Bou, Raga i Tarrés el millor va ser Bou, signant una actuació amb només cinc peus, dos a la zona Freixenet (únic pilot capaç de superar-la) i tres a la del Patronat de Turisme, mentre que Adam Raga acabava amb una puntuació de 17 i Pol Tarrés amb 22 i un bon ensurt a la zona dels contenidors de la Cadena SER.

A Toni Bou li agrada Girona i a Girona li agrada Toni Bou.