La derrota de diumenge passat a Torrent, on tot i jugar a un més que acceptable nivell els de Rodri van ser golejats per l'Huracán (3-1), encara cou a la plantilla de l'Olot que es veu en la penúltima posició de la lliga i amb necessitat de començar a sumar punts si no vol assegurar-se ben aviat tenir una temporada molt complicada. Avui, a casa (17:00), els garrotxins intentaran fer-se forts contra un Eldenc que suma deu punts més que l'Olot a la classificació en un duel en què tot el que no sigui una victòria serà una mala notícia per a l'equip local i, especialment, per al seu entrenador. "Les nostres opcions passen, primer, per la il·lusió i la necessitat que tenim de sortir del pou; segon, per obtenir una victòria que ens enlairi contra un equip molt qualificat; i, tercer, per retrobar-nos a nosaltres mateixos i al nostre joc". El problema per a Rodri és que, al davant, els seus jugadors tindran un Eldenc a qui ell veu com un equip molt potent "amb un onze titular capacitat per arribar a jugar el play-off d'ascens".

Els alacantins, amb Galiana d'entrenador, han guanyat quatre dels seus últims cinc partit i només van caure al seu estadi, Pepico Amat, contra l'Hospitalet. A fora, l'Eldenc ha aconseguit victòries de mèrit com l'espectacular 4-5 al camp de l'Espanyol B en un partit que perdien per 3-1. Amb tot, Galiana no es refia de la complicada situació de l'Olot a la classificació i avisa que "és enganyosa, pel joc i l'entrega de l'Olot no ens podem confiar gens, i hem anar al cent per cent si volem treure profit d'aquest partit".

Respecte al partit de la setmana passada contra l'Huracán, Rodri recupera Uri Santos, que es va perdre el matx de Torrent per culpa d'una microruptura. El davanter olotí podria entrar directament a l'onze titular d'un equip que no va gens sobrat de gol al davant. "Ens hem de fer amos de la possessió de la pilota, cercant la porteria contrària i que aquesta línia sigui la que seguim els 90 minuts; però hem de pensar que l'Eldenc és un onze valent, agressiu i agosarat, que porta en el seus gens un joc molt ofensiu", detalla Rodri, que amb la recuperació d'Uri Santos no té cap baixa per al partit d'aquesta tarda i no ha fet convocatòria, de manera que evita donar pistes sobre el seu possible equip titular.