Marc Márquez va denunciar ahir uns periodistes italians que es van presentar divendres a la tarda al seu domicili i "van proferir una sèrie d'insults, van realitzar determinades accions humiliants i van ?arribar a empènyer els seus familiars més pròxims", segons va informar el motorista en un comunicat.

Els dos periodistes italians del programa Le Iene (Les hienes), una espècie de Caiga quien caiga a la italiana, van irrompre a la casa de Márquez a Cervera amb la idea d'elaborar un reportatge divertit i fer-li lliurament d'un trofeu. Segons diferents versions, Marc va arribar a casa d'entrenar-se, acompanyat pel seu germà Àlex i el pare de tots dos, Julià, i es van trobar amb l'equip de televisió instal·lat a la ?porta del garatge. En un comunicat emès per l'equip de Márquez, s'explica que "en el dia d'ahir es van produir uns desafortunats esdeveniments a Cervera. Un grup de persones es van presentar a l'habitatge del pilot i van proferir una sèrie d'insults, van realitzar accions ridícules i fins i tot van arribar a agredir els seus familiars més pròxims". "Davant la gravetat de l'acció, els esmentats actes han estat denunciats i seguiran el curs normal d'una acció penal enfront de les esmentades persones", s'informa en el comunicat.

La versió dels periodistes italians Stefano Corti i Alessandro Onnisés diferent i han denunciat que van ser agredits mentre intentaven ?entrevistar el pilot: "Vam arribar a prop de la casa dels pares del pilot, on vam trobar Marc Márquez, el seu pare, el seu germà i un amic. Quan vam intentar oferir-li la copa, vam ser atacats i en el forcejament es va trencar la càmera i ens van treure les targetes de vídeo. Probablement volien una copa més gran", expliquen els italians.