Els periodistes Stefano Corti i Alessandro Onnis, del popular programa de televisió italià Le Iene (Les Hienes) de Mediaset Itàlia, l'equivalent al "Caiga Quien Caiga" han protagonitzat aquest divendres un desagradable incident a casa de Marc Márquez, on han intentat colar-se al garatge del domicili del pilot d'Honda per lliurar l'anomenada 'Copa di Minchia' ('Copa de Merda').

Amb aquest polèmic guardó, pretenien burlar-se de Marc Márquez per la comentada acció de Valentino Rossi al Gran Premi de Sepang de MotoGP, carrera en què l'italià va tirar a terra al pilot espanyol.

Familiars del pilot d'Honda han intentat evitar l'accés als reporters al domicili, en una acció que ha acabat amb una bronca i amb un intercanvi de cops davant la negativa dels periodistes a marxar.

Posteriorment, tots dos reporters han denunciat que han estat agredits i que han patit danys materials en els seus equips de gravació.

Els periodistes han posat amb les càmeres de televisió destrossades al portal web de sportmediaset, on han explicat la seva versió dels fets:

"Avui a la tarda hem anat a Espanya per intentar lliurar al pilot de MotoGP Marc Márquez la 'Copa di Minchia', un premi especial ideat per celebrar la 'gesta' del campió. Però la cosa no ha anat com esperàvem", informa el programa en el seu compte de Facebook.

"Hem arribat a prop de la casa dels pares del pilot, on trobem a Marc Márquez, el seu pare, el seu germà i un amic. Quan tractem d'oferir la copa, hem estat atacats i en el forcejament s'ha trencat la càmera i ens han tret la targeta de vídeo. Probablement volien una copa més gran ", afegeix el programa. Segons 'Le Iene', "Stefano i Alessandro estan ara en un hospital per les lesions sofertes".

Aquesta polèmica arriba una setmana abans de la disputa del Gran Premi de la Comunitat Valenciana al circuit de Xest, una cursa que decidirà el campió de la classificació del Mundial de MotoGP que es disputen Jorge Lorenzo i Valentino Rossi.

Marc Márquez va tenir un incident la setmana passada amb l'italià Valentino Rossi durant el Gran Premi de Malàisia, en el qual aquest va fer caure l'espanyol d'una puntada de peu a tretze voltes del final.

Per aquest incident, Rossi va ser castigat i en l'última carrera del campionat, el Gran Premi de la Comunitat Valenciana que es disputarà al circuit de Xest, haurà de sortir des de l'última posició de la graella, una sanció que el pilot de Yamaha ha recorregut davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu.