Victòria seriosa d'un Barça superior. El Getafe buscava la quarta victòria mentre que el Barça, que sabia que Madrid havia guanyat sortia a l'Alfonso Pérez amb la pressió d'haver de guanyar. I ho va fer, i bé. Ja al segon minut de partit es va notar que estaven inspirats els blaugranes. Una extraordinària jugada de Neymar, que des de que Messi s'ha lesionat ha destapat el pot de les escències, la rematava fora de mitja xilena Munir. Brillant el brasil·ler ahir a Getafe. Cada jugada que el Barça construïa hi intervenia Neymar, i així va ser fins que al minut 37 de la primera meitat un gran desequilibri de l'onze blaugrana generava una superioritat que aprofitava Luis Suárez després de rebre una genial assistència de Sergi Roberto per encetar el marcador i batre Guaita. Menció a part mereix el toc brillant de taló de Sergi Roberto que va deixar sol Suárez. Senzillament impressionant l'acció del canterà.

El partit trancorria com era de preveure, poques angúnies pel Barça en defensa i un Getafe que no deixava de defensar. Tot i això una gran acció de Sarabia va deixar sol a Stefan que rematava fora desviat a l'esquerra de Bravo després d'haver-ho fet tot bé. Va ser en realitat l'únic sobresalt que va tenir el Barça que mica en mica es va anar va anar posant setge a la porteria madrilenya. Amb tot un parell de bones oportunitats pels blaugranes abans de la mitja part podrien haver eixamplat el marcador.

La segona part es temia perillosa pel Barça. Els culers només tenien un gol d'avantatge, malgrat que dominaven amb suficiència el partit. Però no va ser fins passat el quart d'hora de la segona part que el Barça va rematar la feina. Un contraatac de llibre. Bravo atrapa la pilota d'un còrner, servei per Sergi roberto que condueix la contra amb la defensa del Getafe en quadre. Gran conducció del canterà que fa la segona assistència de gol del partit. Un servei perfecte al peu d'un imperial Neymar que enganxa una volea imparable per Guaita. Era el 0-2 la sentència i moment per deixar descansar a alguns jugadors carregats. El segon gol del Barça fulminava a un Getafe que ja es veia desbordat des de feia estona i que en cap moment va suposar una amenaça real pel Barça. D'allà fins al final una actitud impecable dels barcelonistes. Jugades combinatives d'un futbol excels que evidenciaven la bona línia que ha agafat el Barça malgrat, sancions, lesions i contratemps d'última hora. Especial atenció en una jugada a un quart d'hora del final que mereixia el premi del gol. Suárez deixa una pilota complicada per Neymar, que la baixa i allà s'inventa un retall sobre Lacen que encara busca la seva cintura, després l'astre brasil·ler deixa sol davant el porter a Jordi Alba que desaprofita l'ocasió.

Canvis pensant en dimecres

El partit de Lliga de campions de dimecres va obligar a Luis Enrique a intentar conservar alguns jugadors que van carregats de minuts però també per començar a donar-ne a aquells jugadors que necessiten rodatge com Andrés Iniesta. El manxec va estar participatiu l'estona que va estar al camp i segurament al Camp Nou contra el Bate Borissov tindrà minuts, i probablement de titular.

També van jugar Sandro que va substituir un fantàstic Sergi Roberto que fins aleshores va estar espectacular. El migcampista català s'ha destapat en les últimes jornades i de fet ja no és gens estrany que es presenti a l'onze inicial del Barça. Dimecres a la Lliga de Campions apunta a titular.