A mesura que s'apropava la data final per a presentar la candidatura a la presidència del Palamós CF pocs pensaven que aparagués algun rival que volgués mantenir un frec a frec amb el president, Joan Pau Pérez, però, sí, hi ha dues alternatives i per tant, les eleccions s'hauran de celebrar. Avui (dijous 29 d'octubre) expira el termini per fer-ho i gairebé sobre la botzina Toni Heras ha decidit fer el pas. El dia 22 de novembre hi haurà eleccions a la presidència del Palamós.

Ahir, una hora abans del partit Palamós-Júpiter,l'exvicepreisdent, Toni Heras, va formalitzar la seva candidatura amb l'objectiu de ser el president del Palamós C.F. pels propers sis anys. Després d'uns dies de rumors i amb la incertesa de saber si, a banda de l'actual president, Joan Pau Pérez, algú més apareixeria a escena, finalment, el soci Toni Heras, qui va ser directiu i responsable esportiu en matèria de fitxatges en les juntes directives presidides per David Ferragut, Emili Caballero i Juli Torrent, ha fet el pas. Heras, també va ser vicepresident esportiu amb l'anterior president, Miquel Aguilar, tot i que en la darrera etapa d'aquest s'en va distanciar, un dels punts forts de la candidatura de Toni Heras com diu el mateix aspirant a la presidència del degà, «apostem per la transparència, la honradesa i la claredat».

Un sol club. L'objectiu d'Heras si entra a dirigir el club és la unificació del futbol base sota un mateix paraigües: «volem un Palamós que vagi tots a una i amb la integració del Global». Toni Heras no vol parlar de la gestió del seu rival a les urnes, Joan Pau Pérez perquè «per mi no ho ha fet bé ni malament, l'opinió personal me la reservo perquè no sóc ningú per criticar i a més no ho trobo correcte». A favor de Joan Pau Pérez i de tots aquells que en algun moment o altre han presidit l'entitat degana del futbol català, Heras defensa que «aquell que es presenta al capdavant d'una junta directiva del Palamós té molt de mèrit». En la cursa electoral, antics directius com Antón Suñer, Josep Cama i Moisès Huertas, són algunes de les persones que acompanyaran a Heras dins un grup que engloba a una vintena de noms. El termini per a presentar candidatures a la presidència del Palamós C.F. acaba avui (dijous 29 d'octubre) i si no sorgeix un tercer o més candidats, Joan Pau Pérez i Toni Heras es disputaran la butaca de president el 22 de novembre coincidint amb el partit de Lliga davant el Prat.