El jugador riumossenc David Juncà va disputar els noranta minuts del partit que enfrontava el Barça i l’Eibar, diumenge passat al Camp Nou (3-1). L’altempordanès, que trepitjava per primera vegada l’estadi blaugrana, no va poder evitar la derrota dels bascos, tot i avançar-se primer al marcador mitjançant Borja Bastón. El gol visitant va arribar després d’una errada defensiva dels blaugrana, que malgrat protagonitzar un partit fluix i poc fluid, van acabar remuntant gràcies a un hat-trick de Luis Suárez.

Juncà, que va assumir més protagonisme a la primera part, va haver de vigilar de prop el blaugrana Sandro, així com les poques incursions de Dani Alves des de la banda dreta. Al segon temps va rebre una targeta groga per una entrada sobre el lateral brasiler del Barça.

L’exjugador del Girona i base del Figueres i Mallorca s’enfrontava així a un dels seus exequips, ja que amb 12 anys va formar part de les categories inferiors del Barça. En el seu segon any a La Masia, però, i per motius extraesportius, el club va prescindir d’ell. A l’Eibar, en l’any del seu debut a Primera Divisió, el lateral ho juga tot mentre Antonio Luna es recupera de la seva lesió.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.