Aquest diumenge gairebé 20 patrons de la classe IOM (classe un metre - vela radio control) van passar per Roses a competir en la X edició de la Tramuntana Cup tancant la mediterranean Masters week que s'ha celebrat entre el 4 i el 25 d'octubre d'aquest 2015.

La competició va comptar amb la participació de diferents patrons catalans en una majoria, però també hi van participar patrons francesos i de Melilla. Amb un vent de Tramuntana, molt apropiat per aquesta desena edició de la competició, es van poder celebrar 10 regates molt emocionants. Tots els participants van gaudir de la seva estada a Roses.

Per un contratemps de calendari, tot i que la jornada de competició estava prevista per a un cap de setmana més proper a principis d'octubre, quan es van celebrar les dues primeres proves de la Mediterranean Masters week (Aigües obertes el dia 4 i Campeonato de España Laser Master entre el 10-12), finalment es va ajornar fins al passat diumenge dia 25.

Hi va haver un total de 17 participants que va oferir un grat espectacle que es podia veure des de terra, al costat de les instal·lacions del GEN Roses. Alguns dels patrons van tenir mala sort i problemes tècnics, però això són coses normals de la posta a punt del material de navegació.

Aquests són els 3 primers classificats en la categoria or: primer, Laurent Bourriquel del Centre Nàutic Cap d'Age (FRA); segon, Eduard Bonifacio del CN el Garraf (CAT); i tercer, Esteve Farrés del CN el Garraf (CAT).