La Unió va tornar a caure en al seva visita al camp del Granlollers i ha perdut pistonada en les darreres jornades. Les lesions i l'acumulació de partits han estat factors clau per entendre la baixada de ritme dels homes d'Eduardo Vílchez que, si bé van aconseguir fer un bon inici de temporada han anat perdent forces.

Ahir, a Granollers, desè capítol de la temporada, en el que el Figueres va saber dominar en tot moment, sobretot a la primera part, però va ser incapaç de trobar el camí del gol. les coses es complicarien, però, a partir del minut 41, quan Chicho va veure la segona targeta groga i enfilava, prematurament, el camí dels vestidors, deixant els altempordanesos amb deu homes al terreny de joc.

A la segona part els locals van sortir amb ganes i una centrada a l'àrea va ser aprofitada per Didi per marcar el primer gol del partit. Aquest gol va fer despertar l'orgull als figuerencs que, mitjançant una conducció de Quimo va arribar a l'àrea. El xut del carriler el va desviar Ortega i Roger Vidal va aprofitar el refús per enviar la pilota al fons de la xarxa local.

A partir d'aquí el Figueres s'ha cregut que, tot i jugar amb deu homes, es podia guanyar el partit i va aconseguir jugar els millors minuts de partit.

Els Figuerencs dominaven el partit, però sense efectivitat de cara a porteria i, això, ho acabarien pagant a les acaballes del parit. Pedro va ser el més actiu, sobretot en atac, el millor del partit, però les seves rematades o no van trobar el camí correcte o es van trobar amb el porter Ortega. Els que sí que van saber aprofitar les seves aproximacions van ser els locals. En el minut 78, una badada en defensa va permetre a Cano marcar el gol de la victòria local.

El Figueres jugarà dimecres a Vilatenim (20:30) davant el Terrassa.