El Madrid no afluixa a la Lliga després de vèncer el Celta (1-3) a Balaídos, en un partit que se li va posar de cara a la primera mitja hora i en què va tornar a brillar Keylor Navas. El porter costa-riqueny només va poder ser superat per Nolito, a falta de sis minuts, i va salvar el seu equip d'un pitjor resultat. L'aposta inicial dels blancs va sorprendre el seu rival en l'arrencada. El Madrid li va prendre la pilota al Celta i el va ofegar a la zona de construcció. Amb això en va tenir prou per empetitir els de Berizzo, poc habituats a haver de defensar-se al seu camp. El Celta era una ombra de l'equip que s'havia exhibit contra el Barcelona. El Madrid es va avançar amb una rematada de Cristiano després d'una bona centrada de Lucas Vázquez. Amb el marcador a favor els blancs van fer un pas enrere. Wass i Augusto van entrar en contacte amb la pilota; i Nolito va començar a fer mal a Danilo en l'un contra un. El Celta s'havia recuperat del cop inicial. Es va apoderar de la pilota i va poder empatar abans que Danilo, després d'un monumental error de Nolito a la marca, marqués el 0-2, però Navas va treure una espectacular mà per desviar el xut d'Orellana.

El segon gol encara va donar més tranquil·litat al Madrid, al qual no li va importar tancar-se al seu camp per conservar el resultat. La seva solidesa defensiva és brutal; i quan falla gairebé sempre apareix el porter costa-riqueny. Navas va signar una altra actuació brillant. Va sostenir el seu equip cada vegada que el Celta ho va intentar, sobretot en una rematada a boca de canó d'Aspas i amb un cop de cap del Tucu Hernández.

Després del pas pels vestidors, el Celta encara es va bolcar més a la recerca del gol que el enganxés al partit. Descurar la seva defensa i Lucas Vázquez, després d'un ràpid contraatac, va poder sentenciar: va triar la pitjor opció en el mà a mà davant Sergio Álvarez en voler picar la pilota. Bolcant el joc cap a la banda de Nolito, el Celta va se?guir insistint, fins que Clos Gómez va expulsar al minut 56 el central argentí Cabral per protestar. Aquesta acció va ser un regal fabulós per al Madrid. Cristiano Ronaldo i Isco, que acabava d'entrar, van fregar el 0-3. Va agafar una mica d'oxigen l'equip de Vigo però Nolito no marcaria fins a 6 minuts del final en col·locar la pilota a l'escaire. Van ser uns minuts en què al Madrid li va tocar patir davant un Celta que va creure en l'empat, i ho hauria pogut aconseguir si Guidetti hagués encertat a rematar una centrada de Nolito. Marcelo va tancar el partit en finalitzar un ràpid contraatac.