La lliga és abans que la Copa i, per tant, el Bordils sortirà aquest vespre (20.00) al Blanc-i-Verd amb els cinc sentits activats per intentar sorprendre un Palma del Río que, gràcies al patrocini de Zumosol, ha pogut formar una plantilla cridada a lluitar per l'ascens. Pau Campos admetia ahir que «no és el millor rival que ens podria venir a casa», perquè els ?equips de baix juguen entre ells i, per tant, «algun sumarà». Els gironins, però, apel·len a la màgia del seu pavelló per intentar batre un comjunt molt perillós, capaç d'haver-se imposat amb comoditat en una pista tan dura com la del Gijón.

«Són una plantilla de luxe, amb jugadors destacats com el central Agustín Casado, cridat a ser internacional absolut, que després d'haver debutat a l'Asobal amb l'Osca ara està cedit al Palma del Río per tenir minuts», explicava ahir l'entrenador del Bordils. També va destacar el veterà porter Manu -«que sempre ens amarga»- per alertar de les dificultats que representarà tombar l'equip cordovès. Segons Campos «no reservarem res pensant en la Copa, allò ja arribarà dimecres hi ho viurem com la festa que és». El Bordils té un calendari complicat perquè la setmana que ve visita el Barça i després aprofitarà l'aturada de la Lliga per recuperar el partit suspès de la primera jornada contra el Nava.

El Bordils recupera Combis respecte l'equip que va caure a Antequera dissabte passat. Campos està pendent de l'estat físic de Masmiquel, que va rebre un cop en el darrer partit, i també podrà disposar de nou de Pedraza.