La plantilla del Barcelona va fer ahir al matí el penúltim entrenament abans de rebre l'Eibar demà a la tarda (18.15), i ho va tornar a fer amb el migcampista Andrés ?Iniesta, ja recuperat de la lesió al bíceps femoral que va patir contra el Bayer Leverkusen a la Lliga de Campions.

El migcampista manxec, que ha estat les últimes quatre setmanes de baixa, ja es va entrenar dijous amb normalitat i entrarà, ?gai?rebé amb tota seguretat, a la llista de convocats per enfrontar-se al conjunt basc. És més, Iniesta es perfila com la gran novetat dels blaugranes per al duel contra l'equip basc.

El tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez, va dirigir ahir una sessió amb tots els disponibles -a més del gironí Gumbau, del Barça B, i Paik, del juvenil-, que segueixen adaptant-se a la pilota oficial que la LFP utilitzarà durant tot l'hivern i que van provar per primera vegada en l'entrenament de dijous. Aquest matí a les 11.00, el conjunt blaugrana realitzarà un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, després del qual Luis Enrique compareixerà en roda de premsa.

Juncà, titular amb l'Eibar

El gironí David Juncà s'està consolidant com un dels homes de confiança del tècnic José Luis Mendilibar a l'Eibar i apunta a titular al Camp Nou. Ahir l'entrenador dels bascos va apuntar que «per guanyar a Barcelona ens ha de sortir un partit rodó i a ells, més quadrat». L'exlateral del Girona ha anat convocat en set dels vuit partits disputats fins ara i acumula 412 minuts de Lliga.