El Lladó segueix reforçant-se amb la lliga començada i diumenge passat a Camallera va debutar Antoane Garcia, migcampista que prové del Fortià. Ara bé, els verd-i-vermells comptaran a partir d’aquesta setmana amb un altre reforç que de ben segur augmentarà el nivell: Jose María Jordan, conegut com a Llansá, que deixarà el Portbou per fitxar pels lladonencs. El polivalent futbolista va fitxar pel conjunt fronterer la temporada passada després d’haver militat al Borrassà, Marca de l’Ham, Peralada i Empuriabrava.

El Camallera fa caure els lladonencs

Al Camallera li escau prou bé el canvi de grup aquesta temporada a Quarta. Els nois de Xicu Ventalló han sumat tres victòries en quatre partits i diumenge van trencar la imbatibilitat del líder, el Lladó (2-0), que havia sumat els 12 punts en joc. Els groc-i-blaus van demostrar que la golejada que havien rebut feia set dies al camp de l’Empuriabrava-Castelló (6-0) havia estat un accident, davant un dels ferms candidats a l’ascens de categoria. “Hem d’anar pas a pas, però l’objectiu és quedar millor que l’any passat”, expressa Ventalló.

Ara bé, si el Camallera va tombar el conjunt de Jordi Viñolas va ser per la presència per primer cop d’Adrián Sánchez, nou fitxatge que prové del Sant Pere Pescador i que té passat al Sant Miquel de Fluvià. Els camallerencs, amb un bloc amb passat al Valveralla de Ventalló i a l’Escala -com els germans Dani i Coke Robles- han guanyat els dos partits que han jugat com a locals, en el seu camp de terra. En referència a aquest aspecte, el tècnic del Camallera considera que “el nostre, és dels millors camps de terra que hi ha, és de grans dimensions i els rivals no crec que hi perdin per aquest factor”.

Un Llers en hores baixes cedeix davant el Vilajuïga, nou colíder

El Lladó es va deixar el lideratge el diumenge passat a Camallera i els seus perseguidors no van perdre l’oportunitat per sobrepassar-lo. És el cas del Vilajuïga, Portbou i Empuriabrava-Castelló. El conjunt que dirigeix Juan Diego Herrera s’ha col·locat al davant després de superar el Llers (2-4), equip que sorprenentment es troba a la cua de la classificació amb zero punts. Els de Vicens Chico s’han rejovenit aquesta temporada i, de moment, els està costant l’arrencada.

Amb els mateixos punts que el Vilajuïga hi ha el Portbou, que va desfer-se del Sant Miquel, i per sota hi ha un Empuriabrava-Castelló que segueix imbatut.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.