Sense necessitat d'un gran futbol i malgrat presentar-se a la cita amb unes quantes baixes importants, el Reial Madrid va sumar anit a París un valuós empat que el deixa en bona situació per acabar en primer lloc la fase de grups de la Lliga de Campions. El va sumar contra un equip, el Paris Saint-Germain, ple d'estrelles però que va signar un fluix partit i que només es va estirar al tram final.

El conjunt de Rafa Benítez va aconseguir convertir el PSG?en un equip menor, tot i afrontar la cita amb tota la seva plantilla. Tots dos equips continuen invictes després del 0-0 d'ahir, però per diferència de gols, el Madrid segueix al capdavant i la propera jornada rebrà els parisins al Bernabéu.

Benítez li va guanyar la batalla tàctica a Laurent Blanc i el resultat va ser un Reial Madrid que va deixar una bona sensació i que no va marcar perquè Cristiano Ronaldo no va tenir fi el punt de mira i perquè Trapp va efectuar un parell de bones aturades. Sense Benzema ni Bale, el portuguès va ser el principal referent, tot i que va desaprofitar dues clares ocasions, una en cada temps. Havia augurat Blanc que el Madrid es tancaria al Parc dels Prínceps, però Benítez va ordenar avançar línies, un moviment tàctic que va ofegar els francesos, enredats en la teranyina madridista, incapaços de crear perill.

La possessió va ser local al primer temps, però tan innòcua com eficaç la pressió madridista. Tal com temia Blanc, encara que segur que l'entrenador no s'esperava tanta trinxera, un camp minat que el PSG no està acostumat a trobar-se en la seva lliga.

Jesé i Marcelo van convertir la banda esquerra en un colador, que només la falta de punteria i l'encert de Trapp van evitar que es concretessin. Ronaldo, de cap, va tenir en el 36 la millor ocasió madridista i el porter alemany del PSG es va estirar per aturar-la.

El programa es va repetir en el segon període i Blanc va decidir refrescar les bandes amb l'entrada de Pastore i Lucas en substitució de Cavani i Di Maria, molt desdibuixats tots dos. Un moviment al qual Benítez va respondre reforçant el centre del camp amb Modric i Cheryshev. Si ja era sòlid el conjunt blanc, es va convertir en un bloc de formigó fent del contracop la seva millor arma.

El croat en va llançar un en el 72, després d'un servei de córner del PSG que va agafar sorpresa la defensa francesa. En igualtat numèrica, la pilota, després de passar per Jesé, va arribar a botes de Cristiano Ronaldo, que, una mica escorat, va creuar massa el seu xut.

El duel va tornar a la seva tònica habitual, amb un PSG oxidat davant un Reial Madrid molt assentat. Un espectador va irrompre per saludar Cristiano Ronaldo al tram final i l'estirada última dels francesos va tornar a ser en va.