Futbolí

L'Open Bai de Feis bat tots els rècords en l'àmbit català

72 equips competeixen a Roses a la vuitena edició d'aquesta competició, que compta amb categories absoluta, femenina i infantil

21.10.2015 | 13:40
L'Open Bai de Feis bat tots els rècords en l'àmbit català

La vuitena edició de l´Open Bai de Feis de futbolí de Roses va superar, el dissabte passat, totes les expectatives en el pavelló. "Hem superat tots els rècords d´assistència, aquesta competició s´ha convertit en el millor Open de Catalunya", expressaven des de l´organització. I és que un total de 72 parelles vingudes de tot Catalunya no es van voler perdre la cita, repartides en categories absoluta (62 equips), femenina (5) i infantil (5), que s´afegia com a novetat.

L´Open Bai de Feis de Futbolí Presas –substituïen el futbolí català enguany– va comptar amb la col·laboració de delegat en l´àmbit català Rafa Jaime. Tanmateix, el torneig va ser presenciat per Jose Luis Bustos, organitzador de màster de diferents competicions destacats a Espanya. "La seva presència ha convertit el torneig molt més dinàmic i espectacular", afegia Álvaro Díaz, organitzador de l´Open i que agraeix el suport dels col·laboradors, patrocinadors i consistori.

MILLOR PARELLA DE LA COMARCA:
1 Equipo A (Figueres)

MILLOR PARELLA DE LA PEDRERA:
1 Jordi Bernal i David Vaquero

MILLOR JUGADOR JÚNIOR:
1 Joel Sebastian

CLASSIFICACIÓ INFANTIL:
1 Iker-Julen 2 Adrià-Tània 3 Los Magos 4 Bai de Feis Kids 5 Oriol-Irina

CLASSIFICACIÓ femenina:
1 Sora-Sofia 2 The Game Woman 3 Marina-Elena 4 Blanca-Zaira 5 Vanesa-Nerida

CLASSIFICACIÓ ABSOLUTA 1:
1 Los Estrellaos 2 Bai de Feis 3 Mollerussa Connection

CLASSIFICACIÓ ABSOLUTA 2:
1 Los Silenciosos 2 Dream Team 3 Queen

CLASSIFICACIÓ ABSOLUTA 3:
1 Lol Team 2 Anfield Road 3 Los Novatos

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema