Un jugador de l'Hostoles, Muhamadou Touray, va haver de sortir per cames dissabte passat al vespre del camp del Sarrià per evitar que públic i algun jugador locals l'agredissin. El partit, del grup 17 de Tercera Catalana, que havia acabat amb victòria visitant per 3-4, s'havia desenvolupat amb relativa tranquil·litat fins que en els últims instants una duríssima entrada a Touray, que va provocar l'expulsió d'un futbolista del Sarrià, va encendre els ànims. L'àrbitre, Jordi Manel Macaya, no va deixar continuar el joc i va donar per acabat el partit. Quan els jugadors s'estaven retirant, van saltar alguns aficionats locals al camp, van increpar i intentar agredir Touray i aquest va haver de fugir per cames, vestit de futbolista, pels carrers del barri de la Rasa.

«Al camp li van donar un parell de clatellots i ell va haver de sortir-ne en veure's perseguit i va tenir la sort que va trobar-se un home que li va dir que es refugiés al portal de casa seva. Al final ningú va prendre mal però van haver de viure uns incidents molt lamentables», relatava ahir David Casadevall, president de l'Hostoles. Des de Sarrià, la versió és la mateixa i el responsable del club, Manel Aranda, assegurava que «estic avergonyit pel que va passar i de cap manera això pot quedar impune, perquè si fa falta retiraré l'equip de la competició». Aranda ja ha fet arribar una carta de disculpa tant a la directiva de l'Hostoles com a la Federació i en les properes hores prendran les mesures disciplinàries que corresponguin cap als jugadors implicats en els incidents. La falta en temps de descompte que va originar els fets, segons el president del Sarrià, «era de vermella directa» i en cap cas va justificar l'actuació del seu futbolista.

La tensió va ser màxima i fins i tot, veient el caire que afagava la tarda, el tècnic de l'Hostoles va demanar la presència dels Mossos. El president, David Casadevall, explicava ahir que «nosaltres teníem un problema, estàvem al camp sense que els jugadors s'haguessin canviat ni dutxat i no sabíem on anar a localitzar el nostre futbolista. Entre l'auxiliar, l'entrenador i jo el vam poder trobar i carregar al cotxe. Més tard, ja amb els Mossos, ens van anar acompanyant cap als cotxes per tal que poguéssim abandonar Sarrià». Per la seva banda Manel Aranda subratllava que «no vull que torni a passar res semblant» i reiterava que prendrà les mesures necessàries per evitar aquesta mena de situacions.