El Quart-Germans Cruz continua líder de la Lliga EBA després de quatre jornades de lliga. L'equip d'Albert Brea segueix imparable, i ahir ho va tornar a demostrar. És cert que va costar molt més que altres dies, però quan l'equip es va posar la granota de treball, no va tenir aturador.

No va ser fàcil, més aviat tot al contrari. I és que al descans, els gironins perdien de deu punts (26-36). Tot i les dificultats, el Quart va saber sobreposar-se a les adversitats, i com una autèntica màquina piconadora, amb un tres i no res va capgirar la situació. Amb un parcial de 24-9 en el tercer quart, va aconseguir deixar el Sabadell sense arguments. I a partir d'aquí, tot va ser molt més fàcil. La gran efectivitat en atac va continuar a l'últim quart. De nou un parcial favorable, aquest cop, de 25 a 11, va permetre anar per feina i confirmar allò que s'havia començat una estona abans. Al final, victòria, plàcida i contundent (75-56). El màxim anotador del partit, un cop més, va ser Eric Jiménez, autor de 25 punts.

El proper partit del Quart Germans Cruz, serà diumenge vinent (18.00 h) a la pista del Sants, en un dels partits més complicats fins ara, ja que el Sants és tercer amb tres triomfs i una derrota.