Victòria de presitgi, contundent i necessària del Peralada al camp del Sant Andreu. El conjunt d'Arnau Sala va realitzar un partit molt seriós i va golejar, amb quatre gols a la segona meitat, en un dels camps més complicats de la categoria. A la primera part el conjunt d'Arnau Sala va patir de valent per no encaixar cap gol del conjunt local. Els empordanesos, entre el seu encert i el desencert local, van aconseguir marxar als vestidors amb el marcador d'empat a zero. A la represa, el guió va canviar. El Peralada, molt seriós, va aconseguir matar el partit en qüestió de 10 minuts. L'encarregat d'obrir el marcador va ser Lluc Banús, al minu 56, rematant de manera impecable un servei de cantonada. Tres minuts després, Argi va aprofitar un rebuig d'un xut al pal de Cornellà per ampliar avantatges. Era un avantatge important per al conjunt d'Arnau Sala, però poc després, al minut 67, Guillem Cornellà va aprofitar una recuperació del conjunt gironí dins l'àrea per col·locar el 0 a 3 al marcador del Narcís Sala.

El Peralada seguia fent un gran partit, sobretot a nivell defensiu, i seguia aprofitant les arribades que tenia en atac. A falta de deu minuts per al final, Òscar Molina va tancar el marcador amb el 0 a 4 definitiu aprofitant un rebot del porter local Manu.

Al final, primera victòria de la temporada per al Peralada, merescuda i contundent, que els permet agafar aire i sumar els primers tres punts de la temporada.