Enrique Luque va repetir la victòria de l'any passat en els 10 quilòmetres; una clàssica de les curses populars com l'atleta de Sant Celoni Louise Brown es va emportar la femenina; dos dels nous referents del mig fons estatal, Adel Mechaal i Esther Guerrero, varen complir els pronòstics a la Milla; i Arnau Turón i Irene Batlle van ser els més ràpids a la prova de 5 quilòmetres. Ara bé, el més important de la cursa del Carrer Nou d'ahir no van ser els noms dels guanyadors de les principals categories sinó que, un any més, al voltant de 2.300 corredors varen sortir al carrer per fer esport en les diferents categories.

Luque va guanyar els 10 quilòmetres amb un temps de de 32:01 per davant de gent d'Abdeslam El Ouahabi i Hamid Kabouri. Entre els deu primers van entrar atletes coneguts com Enric Roura, Oriol Cardona i el veterà olímpic Josep Lluís Blanco que va ser el desè just per davant del germà petit d'Adel Mechaal, Said. En categoria femenina, Louise Brown va gua?nyar amb només sis segons de marge sobre l'atleta de Vidreres Barbara Ramón (36:53 i 36:59).

Pel que fa a les milles, Adel Mechaal es va emportar la masculina amb 4:38 i Esther Guerrero amb 5:11. I en els cinc quilòmetres Arnau Turón va guanyar amb 16:42 i Irene Batlle, amb 21:24. La incorporació de la prova de la Milla té un rerefons solidari perquè part de la inscripció va a parar a Fundació SER.GI per al seu projecte de Masoveria Urbana. Josep Maria Repullo, nascut el 1943, i Pam Thomas, el 1948, va ser els participants més veterans.