L'Espanyol va guanyar 1-3 el Real Betis i, amb un partit molt seriós i molta efectivitat davant el gol, es va retrobar amb la victòria en trencar al Benito Villamarín seva ratxa de dues derrotes seguides i frenar en sec l'equip andalús, que va estar molt desdibuixat i amb poca claredat i encert en atac. Els espanyolistes es van avançar als 3 minuts, per mitjà del xilè Enzo Roco, i van aprofitar per endur-se els tres punts en marcar l'inici del segon temps dos gols més, l'equatorià Felipe Caicedo i Víctor Sánchez, davant d'un Betis que va donar una mala imatge i va maquillar al final el marcador amb el 1-3 de Rennella.

Els locals van sortir adormits i van ser desbordats en l'inici pel futbol ràpid de l'equip català, que va recollir aviat el fruit, quan només es portaven 3 minuts, rematat de cap la central xilè Enzo Roco una falta ben servida per Asensio i marcar el 0-1. L'equip de Mel va trobar a faltar un futbol més fluid i tenir idees més clares en els seus nombrosos intents ofensius. Va millorar en l'última mitja hora del primer temps i va buscar amb afany la igualada, com en un cop de cap desviat de Rubén Castro després d'una centrada de Joaquín, al minut 24, o en una altra pilota que el canari no va controlar.

L´Espanyol, molt ben situat sempre sobre la gespa, va sortir a la segona meitat amb ganes d'amarrar el triomf i, als 6 minuts, va clavar un nou cop mortal a un Betis desdibuixat i sense rumb. Va ser una acció que van protagonitzar dos dels seus homes més encertats, ja que Asensio va conduir magníficament una contra que Caicedo va convertir en el 0-2. Això ja va ser una llosa per a un Betis que va perdre pistonada i potser va abaixar molt aviat els braços, sobretot després d'encaixar el 0-3 quatre minuts després, al 55, en rematar Víctor Sánchez, sol a l'àrea, una centrada des de l'esquerra. L´ 1-3 de Rennella a la recta final ja no va tenir importància.