L'Olot vol aconseguir davant el València Mestalla transformar el bon joc mostrat en els últims partits, en victòria. Seria la primera de la temporada, i ja no es pot fer esperar més. El conjunt garrotxí acumula quatre empats consecutius i transmet bones sensacions. Però el triomf se li resisteix i continua abocat als llocs de descens.

Els de Rodri, convençuts en que el joc que estan oferint els compensarà, veuen en el partit contra el València l'oportuniat per treure el cap de la penúltima posició de la classificació, davant un rival que té sis punts més a la taula classificatòria. L'entrenador va afirmar que "necessitem la victòria com l'aire que respirem" i pensa que aquesta tarda, amb el suport de l'afició, els tres punts no es poden escapar. A Olot, l'equip ha realitzat bons partits, oferint bon joc a uns seguidors que estant al costat de l'equip, però que "per manca d'encert de cara porteria", encara no han guanyat.

Al davant tindran el filial del València, el Mestalla, que arriba a la Garrotxa després de superar en la passada jornada l'Hospitalet (2-1). Per al tècnic del conjunt olotí, els valencians són un equip "agressiu i valent, que juga bé a futbol i els agrada tenir la pilota, pressionar amunt i no varien la manera de jugar pel fet de fer-ho a domicili". Luismi, després de jugar amb la selecció sub-23 de la República Dominicana, serà la novetat de l'Olot.