El SHUM Maçanet continua sense conèixer la victòria en aquest inici de l'OK Lliga i ahir va caure a casa contra el Lleida encaixant un gol a manca de 40 segons (4-5). El treball de l'equip de Rodri va quedar sense premi per l'encert de Joan Cañellas en els darrers instants. A dos minuts pel final, el portuguès Diogo Neves havia marcat ungol de falta que semblava que permetria al SHUM sumar el primer punt de la temporada després d'un partit on els maçanatencs havien hagut de remuntar perquè el Lleida s'havia avançant de sortida amb dos gols de Rodero.

El clar resultat final, 1-4, amaga l'esforç d'un Lloret que no li posar el partit gens fàcil a l'Igualada tot i que Pol Galbàs i Ton Baliu van avançar els locals amb dos penals en els primers minuts. El 0-2 no va enfonsa el Lloret que va poder retallar distàncies amb un gol de Xavier Soler, però l'aparició del capità de l'Igualada en el tram final va enterrar les opcions de remuntada de l'equip de Manolo Barceló. Baliu va fer dos gols més per rubricar la victòria visitant.