El Girona CH obrirà els actes de celebració del seu 75è aniversari el proper 28 d'octubre, amb una presentació de les diferents activitats que des d'ara fins al mes de juny s'aniran organitzant a la ciutat. Entre d'altres hi haurà la disputa del Torneig Xavier Bonadona coincidint amb les Fires, l'organització d'una festa infantil el desembre, o l'obertura el gener de 2016 d'una exposició. "La idea és que cada mes hi hagi alguna activitat, per exemple també tenim pensat fer un torneig de 3x3 al centre de Girona, partits de veterans, i un sopar de cloenda de tota la celebració", expliquen fonts del club gironí.

Coincidint amb la temporada del 75è aniversari el club ha renovat la samarreta, que és commemorativa de l'efèmeride, i també els xandalls, que inclouen la data de 1940 en record a la fundació de l'entitat. Esportivament el Girona CH té moltes esperances posades en aquesta temporada, sobretot perquè vol ascendir el primer equip masculí a l'elit, l'OK Lliga. Sota la batuta de Ramon Benito i pràcticament amb els mateixos jugadors que el curs passat van assolir el salt a Primera Nacional els gironins s'estrenen a la segona categoria avui a la pista de l'Alcobendas. Mentrestant, a la màxima categoria ja hi competeix l'equip femení aquest curs amb la voluntat de no haver de patir com en el passat per salvar-se del descens.

"Molt pocs clubs tenen a la màxima divisió els dos equips principals masculí i femení. Nosaltres ho volem aconseguir, però centrats plenament en la base, i per això aquest estiu hem canviat l'staff tècnic i hem introduït noves directius", afirmen al club.