Amb set jugadores no es pot plantar cara a rivals del nivell del Nadezhda. Això va tornar a quedar clar dimecres a Orenburg quan l'equip de Miguel Àngel Ortega va acabar sense benzina a mitjans tercer quart mentre les jugadores de Roberto Íñiguez seguien corrent amunt i avall, anant fort al rebot i amb prou oxigen per trobar la bona opció a la majoria de les jugades. I aquí l'Spar Citylift es va trobar sense capacitat de resposta, perquè, avui dia, Ortega només compta amb set jugadores en la seva rotació. Set per jugar demà passat contra el Ferrol a Fontajau en Lliga i set més rebre per rebre el Wisla Cracòvia dimecres en la segona jornada de l'Eurolliga. Això si és que abans dels dos partits no han arribat nous reforços.

Els responsables esportius de l'Spar Citylift Girona havien planificat una plantilla amb deu peces, però Ortega veu massa jove Pilar Comella, Anna Carbó s'ha lesionat i Ashley Paris té els dos peus fora del club després que ni ella s'hagi adaptat a l'estil de joc que vol el tècnic ni a aquest li agradi el seu nivell de compromís en el treball diari. Des d'abans del partit a Orenburg, Paris estava mig sentenciada però els 40 minuts que es va passar a la banqueta a la pista del Nadezhda van deixar clar que l'actual situació no és bona per al club ni per a la jugadora nord-americana amb passaport macedoni. El club està intentant rescindir el contracte d'Ashley Paris i, com que la pivot no té un dels contractes barats de la plantilla, aprofitaria la massa salarial que alliberés per contractar una nova jugadora interior i, al mateix temps, fitxar una exterior amb un contracte temporal per tapar la baixa de la lesionada Anna Carbó, que estarà tres mesos lluny de les pistes, més o menys fins passat Nadal.

Ara mateix tot està pendent d'arribar a un acord econòmic amb els representants de Paris, perquè un cop la pivot firmés la seva renovació podrien arribar a Girona les dues peces.

El mercat de jugadores interiors de garanties és més limitat que el d'exteriors i, per això, és molt possible que la nova pivot no fos una jugadora europea. Això deixaria l'Uni amb tres jugadores per només dues places a l'Eurolliga, on la normativa és més restrictiva que a la Lliga Femenina, fet que segurament obligaria que Tay'ler Mingo només jugués els partits de Lliga espanyola i les dues pivots ho fessin tant en Lliga com en Eurolliga. En canvi, per a la posició d'aler no hi hauria problemes per fitxar una jugadora europea.