El Villanovense i el Cadis, que s'enfrontaran a Barça i Madrid als setzens de final de la Copa, van ser els clubs agraciats amb el considerat premi gros d'un sorteig que també va deixar content el Reus amb l'Atlètic de Madrid. L'Espanyol, de la seva banda, se les haurà amb el Llevant. El Barça començarà a defensar el seu recent títol de Copa de Villanueva de la Serena (Extremadura) contra un Villanovense que el mes juny passat va disputar la fase d'ascens a Segona A on va quedar elimiant contra el Bilbao Athletic. Els de Luis Enrique Martínez tindran un calendari diferent al de la resta de l'equips, ja que la seva participació en el Mundial de Clubs de Yokohama li ha fet canviar les dates. Així visitarà el Villanovense el 28 d'octubre i el rebrà al Camp Nou el 2 de desembre, data en què la resta d'eliminatòries disputaran l'anada. Luis Enrique va admetre després del sorteig que no sabia res del rival. "No el conec. Ara el començarem a estudiar", va dir. De la seva banda, el Reial Madrid va quedar aparellat amb el Cadis, un històric que és a Segona B mentre que l'Espanyol jugarà amb el Llevant. Finalment, l'altre equip català que quedava, el Reus de Segona B,s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid.

L'eufòria de plantilla i equip directiu del Villanovense ahir a l'estadi "Romero Cuerda" després de conèixer que el sorteig dels setze de la Copa els aparellés amb un dels "premis grossos".

El president del club va aclarir que el partit d'anada, que es disputarà el 28 d'octubre, se celebrarà a l'estadi en què habitualment juga l'equip tot i els rumors que apuntaven que en cas que toqués un "dels premis grossos" es podria traslladar a un escenari amb més capacitat.

Malgrat que l'estadi "Romero Cuerda" compta amb capacitat per a un 3.000 espectadors, el màxim responsable del club considera que el fet que se celebri en ell la trobada ha de ser un homenatge a l'afició serona ia la localitat de Villanueva de la Serena , de manera que s'optarà per la instal·lació de grades supletòries. La temporada passada el Villanovense es va classificar per a jugar el play-off d'ascens a Segona A, però no varen pujar i ara els hi tocat un premi a la Copa emparellant-se amb el Barça.