L’Empuriabrava-Castelló no és un experiment. O això ha demostrat en aquest inici de temporada, en què ha guanyat els tres partits que ha disputat, el darrer dels quals amb golejada davant el Camallera (6-0). El conjunt que entrena Albert Albert va realitzar l’acte de presentació dissabte passat a l’Aeròdrom de la millor manera, mostrant que serà un dels candidats a l’ascens juntament amb Portbou, Sant Miquel de Fluvià, Lladó i Vilajuïga. “L’equip es va conjuntant partit a partit, hi ha un bon grup, però això no garanteix l’èxit de l’ascens. Costa molt pujar en qualsevol categoria, però tothom està il·lusionat”, explica Albert, extècnic del Porqueres i l’Esplais.

L’Empuriabrava-Castelló, que està encapçalat per l’expresident de l’extingit Empuriabrava Carlos Rebarter, s’ha fundat aquest estiu i la seva base la formen jugadors amb passat a l’Esplais com Boque, Vicenç Turró, Iñaki Ezquerra, Gabi Fernández, Rodri Arroyo, Àlex Casadevall i David Robledillo.

A més, el potencial dels emporitans augmenta amb homes com Andreu Donat (Sant Pere), Eloi Güell (Figueres juvenil), Marcos Pérez (l’Armentera), Xavi Ceballos (Roses), Fransu Doré (Base Roses B) i jugadors recuperats, com Guti.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.