El Santos brasiler ha demanat a la FIFA que sancioni el davanter del Barcelona Neymar da Silva amb sis mesos sense disputar partits oficials, en considerar que va actuar de "mala fe" en l'operació de traspàs al club blaugrana, segons publicava Globosporte.

Aquest mitjà de comunicació brasiler assegura que Modesto Roma, president del Santos, ha demanat a la FIFA la inhabilitació de Neymar en una demanda davant del màxim organisme mundial del futbol en què l'acusa d'infringir l'article 62 del Codi Disciplinari de la federació internacional. L'esmentada demanda acusa Neymar de "mala fe" i cita violacions del Reglament sobre l'Estatut i Transferència de Jugadors en l'operació del seu traspàs al Barça, que el 2013 va pagar al Santos 17,1 milions d'euros dels 86,2 que va costar finalment l'operació.

El mateix Modesto Roma va confirmar ahir a la tarda en el programa esportiu de la COPE l'existència de l'esmentada demanda. "La vaig presentar al maig. Tot i ser un ídol, vam denunciar Neymar, perquè hi ha coses en què no estem d'acord i per això ho demandem", va dir. Segons el president del Santos, "en el traspàs no es va fer tot de forma clara i transparent, i això ha estat provat per la justícia espanyola, el fisc espa?nyol i la justícia brasilera" i, per tant, demana a la FIFA "que actuï davant allò que no s'ha fet bé".