"Si cap acta judicial no ens diu el contrari les eleccions se celebraran". La convocatòria d'eleccions a la presidència del Palamós és totalment vàlida, legal i tira endavant. Les denúncies d'irregularitats del soci Anton Suñer no han trobat el vist?iplau de la Federació Catalana de Futbol i, per tant, el dia 22 de novembre els socis del degà estan cridats a les urnes. Això sí, sempre que es presenti més d'un candidat. Un d'ells ja ha confirmat que presenta candidatura i espera ser reelegit president del Palamós, Joan Pau Pérez.

L'actual president del degà, després de tot l'enrenou aixecat arran de la denúncia de l'exdirectiu, Suñer, explica la versió dels fets. "Dimarts vam rebre la resposta de la Federació i ens ha comunicat que l'han desestimat i per tant al senyor Anton només li queda una opció, que és la via jurídica". Joan Pau Pérez es mostra tranquil i satisfet perquè "com tenia previst el club, podrem convocar les eleccions com marca l'article 14 dels nostres estatuts i així ho farem".

Una de les acusacions del soci Anton Suñer era que la directiva actual havia de dimitir i crear una junta gestora durant el procés electoral. Segons Joan Pau Pérez, "la junta gestora s'ha de formar quan dimiteix més del 75% de la directiva o quan dimiteixi el president, el tresorer i el secretari, de manera que es crea un buit de poder". El president palamosí recorda que "la junta actual no ha de dimitir per convocar eleccions i podem continuar ocupant els càrrecs que tenim". Pérez no critica les actuacions de Suñer perquè "com a soci té el dret de reclamar que el club ho faci el màxim de bé possible i nosaltres ho intentem fer bé sabent que ens podem equivocar". L'actual president afegeix que "ha fet una feina que li pertoca com a soci". Ni Miquel Aguilar ni Anton Suñer, els membres de l'antiga junta, tenen previst entrar a la cursa electoral per ocupar la butaca de president. Joan Pau Pérez, no sap "si algú de l'antiga directiva es presentarà. Això depèn d'ells. Dimarts passat es va constituir la mesa electoral i per tant, el procés va endavant".

De mica en mica, l'actual màxim mandatari palamosí, Joan Pau Pérez, mitjançant la seva gestió ha aconseguit netejar la imatge deteriorada que havia deixat el degà arran de les denúncies d'exjugadors per impagaments. Segons Pérez, aquests darrers fets "no són positius pel nom del Palamós. Que siguem notícia per fets d'aquesta mena no és bo per l'actual directiva ni per a l'anterior". El president creu que el club ha d'estar "per sobre dels personalismes, malentesos i cal ser més raonables i treballar units pel bé del Palamós". Pérez no es veu favorit si li surten competidors. En el cas d'aparèixer més d'una candidatura a lluitar per la presidència del club, Joan Pau Pérez, no creu que ell surti amb l'etiqueta de gran candidat. "Em sembla que la meva candidatura no serà la favorita, si sorgeixen alternatives allò que han de fer és presentar el millor projecte per al club. Si guanya un altre candidat em tindran al seu costat perquè no seré oposició sinó una ajuda per a ells i els felicitaré si guanyen". El dirigent també es va mostrar confiat que la polèmica electoral no afecti la part esportiva.