El fatídic gol de Pablo Caballero que va deixar el Girona amb la mel als llavis la darrera jornada de Lliga de la temporada passada segueix portant cua. L'empat del davanter del Lugo a Montilivi al minut 91 va suposar l'ascens de l'Sporting, que havia guanyat molt còmodament el seu partit al camp del líder Betis (0-3). L'alegria va ser màxima a Gijón i l'afició de l'Sporting va elevar a la figura d'ídol Caballero. Durant l'estiu, les samarretes del Lugo amb el seu nom es van esgotar a la botiga oficial del club gallec a causa de la gran demanda que va arribar des d'Astúries.

Mentrestant i des d'aquell dia, Caballero no s'ha pronunciat públicament sobre el partit. Ahir però l'exjugador de l'Sporting (1994-97) i antic internacional argentí (mundialista als Estats Units'94), Hugo Perico Pérez, va publicar al seu compte de Twitter una fotografia de la samarreta, amb missatge, amb què va Caballero va jugar el partit a Montilivi.

La dedicatòria que el davanter del Lugo va escriure a la samarreta anava dirigida a l'afició de l'Sporting. "Als sportinguistes, una gran salutació i la satisfacció que aquell gol traspassés la distància i l'alegria de la meva pròpia afició". Perico Pérez va agrair el gest de Caballero. "Gràcies al col·lega Caballero per complir amb la meva petició. Aquesta samarreta ja es troba a Gijón", deia. A més a més, ?l'exinternacional va obrir una enquesta entre els aficionats de l'Sporting en què preguntava on volien que la cedís, si al Museu del club o al bar que té el fill de Quini camí de l'estadi del Molinón.

El Lugo visitarà Montilivi, en el partit del morbo, el proper diumenge 8 de novembre. Abans, dissabte a Leganés, el Girona es retrobarà amb Toni Doval, autor de l'assistència a Caballero.