Ashley Paris no va jugar ni un minut ahir a Orenburg i, després de tenir un paper testimonial dissabte en la victòria a Zamora, sembla clar que la pivot no entra en els plans de Miguel Ángel Ortega tot i ser una de les apostes econòmiques més fortes del club aquest estiu. Amb Paris més fora que dins i Anna Carbó de baixa fins passat Nadal, ahir es va confirmar que l'afectació al cartíleg és més greu del que es preveia, els responsables de l'Spar Citylift Girona es veuen obligats a anar al mercat per resoldre les mancances de la plantilla. Ahir, a la pista de l'Orenburg, va quedar prou clar que és molt complicat competir a primer nivell amb una rotació de només set jugadores més la possible ajuda de joves com Pilar Comella o Anna Jodar.

El problema és que Ashley Paris té contracte assegurat per, com a mínim, fins Nadal. I, a més, no és un contracte barat. L'Uni haurà de negociar amb els representants de la pivot per buscar una sortida que li doni marge econòmic per, en el lloc de Paris contractar dues noves jugadores: una pivot i una aler que ocupi la plaça de Carbó en els dos pròxims mesos.

Anna Carbó es va operar ahir a Barcelona i, un cop revisades via artroscòpica les afectacions del seu genoll, va quedar clar que el temps de baixa serà superior al que s'havia dit en un principi. L'aler no tornarà a jugar fins passat Nadal i això obliga l'Uni a moure fitxa en el mercat. I a fer-ho ràpidament.