Aquest dissabte se celebrarà, en el pavelló de Roses, la vuitena edició de l’Open Bai de Feis de futbolí. Enguany, els organitzadors preparen grans novetats i asseguren més espectacularitat que mai. Per una part, hi haurà nou Futbolins Presas, que substitueixen el futbolí català:“És més tècnic i més espectacular, ens hem modernitzat. L’Open va cada vegada a més”, assegura Álvaro Díaz, organitzador de l’activitat.

A més, en aquesta edició afegiran una tercera categoria i hi haurà dos torns de joc. Tanmateix, comptaran amb la presència del gallec José Luis Busto, organitzador de màster de diferents competicions destacades. L’organització repartirà més de 1.500 euros en metàl·lic, 29 exclusius trofeus, 130 samarretes commemoratives i botifarrada i refresc per a tots els participants. El preu de la inscripció -es pot fer per telèfon al 605 951 593 i 646 300 888 fins al dijous- és de 30 € per parella. Hi haurà tres categories, un open femení i un flamant open infantil -el preu de la inscripció és de 5 € per jove, es pot fer el mateix dia i és per a menors de 15 anys. També hi haurà trofeus per a la millor parella de l’Alt Empordà, per al planter i al millor jugador júnior.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.