Al minut 25 de la primera part, Narcís Barrera va demanar el canvi per culpa d'uns problemes musculars del partit de diumenge a Palamós contra el Gavà. En aquells moments, Mármol, va mirar a la banqueta, a banda del porter Aleix Manzano, hi havia quatre recanvis més: Marc Medina, David Torres, Eduard Subirana i Àlex Devia. La decisió esperada era apostar per algú amb experiència però, Mármol, valent de mena, va donar l'alternativa a un jove extrem de 18 anys que per primera vegada entrava en una convocatòria. Es tracta d'Àlex Devia, un futbolista del juvenil del Palamós que es va trobar amb un premi inesperat: "Sí que em va sorprendre que en Joan m'escollís a mi perquè era la meva primera convocatòria i creia que cridaria a un jugador de la primera plantilla".

Àlex Devia que va debutar a la Tercera Divisió mesurant-se al líder Gavà, explica que " vaig començar la meva trajectòria a Anglès, Vidreres, Fornells, fins que un dia vaig fitxar pel Gironès-Sàbat i aquesta temporada he arribat al juvenil del Palamó". La rebuda dels Matamala, Bayona, Cano... "ha estat molt bona i tots m'han ajudat molt", explica Àlex Devia, assegurant que "m'hi he trobat molt a gust perquè l'acollida del vestidor i tècnics ha estat excel·lent".

L'objectiu immediat de Devia és "treballar dur per seguir acumulant minuts al primer equip", el jove juvenil del degà afegeix que "tinc l'esperança de continuar fent bé les coses perquè en Joan em dóni més oportunitats". Per la seva banda, el tècnic palamosí, Joan Mármol, va valorar satisfactòriament "l'esforç" del seu jugador perquè " no és fàcil debutar a Tercera Divisió contra el líder i sense haver escalfat".