Derrota en la visita al camp del Júpiter per part d'un Figueres que va començar molt fred i que no va arribar a temps d'evitar que els locals aconseguissin posar-se en avantatge al marcador. Un cop el Júpiter va aconseguir marcar el gol, va ser més difícil pels altempordanesos, que van portar el pes del partit en molts dels seus compassos, topant sempre amb el porter local, pletòric en el partit d'ahir.

La primera part va començar amb una Unió adormida, amb poques idees i incapaç de combinar, que veia com el Júpiter, molt més fresc sobre el terreny de joc, aconseguia trenar bones jugades i arribar amb perill a la porteria de Gallego. Els altempordanesos, atuïts per les baixes arrossegades i acusant l'esforç del partit intersetmanal de Copa Catalunya (derrota a la tanda de penals davant el Barça B), veien passar els locals i van estar de sort de rebre només un gol al descans.

A la segona part el Figueres va sortir amb una altra cara, molt més decidit a portar el control del joc i amb ganes de jugar amb la pilota. Roger Brugué, molt més atent i elèctric que a la primera part va provocar molts maldecaps a la defensa dels barcelonins. El Figueres, molt diferent, posava en evidència una i altra vegada la defensa local, però la pilota no volia entrar a la porteria. En el minut 49, un xut de Chicho no va tenir prou força i va poder ser tret, gairebé sobre la línia de gol per un defensa, mentre que Casanova també topava amb el porter, el més actiu del Júpiter durant aquesta segona part. Semblava que el gol no volia arribar com a càstig al joc dels figuerencs a la primera. Ja a les acaballes del partit Serramitja, Quimo i Ritxi van tenir l'empat als seus peus, però la pilota se n'anava per molt poc de la trajectòria cap a la porteria o topava amb un molt ben posicionat Víctor.

Amb els d'Eduardo Vílchez totalment bolcats en atac, el Júpiter va ser capaç de trenar una contra en el temps de descompte que va acabar de deixar els figuerencs sense esperances d'aconseguir un empat que havien estat buscant amb insistència durant tot el partit però que el desencert en els metres finals els va deixar sense un merescut premi. Aquesta derrota situa els altempordanesos amb dotze punts, al vuitè lloc.