De poc li va servir al SHUM Maçanet posar-se 0-4 a favor en la seva visita a Calafell, doncs la reacció de l´equip local, esperonat pel seu propi públic, va provocar que els homes de Jordi Rodríguez veiessin com a la segona part el conjunt local acabés capgirant el marcador amb un parcial de 4-0 en els últims 10 minuts, un final de partit per oblidar pels maçanetencs.

De la seva banda, el Lloret va jugar un partit molt igualat, sobretot a la primera part, contra el Noia Freixenet. Els lloretencs es van avançar, però tres gols consecutius de Rosa van posar el Noia per davant, tot i que els de Manel Barceló van poder empatar abans del descans. A la represa, els locals volien anar-se´n en el marcador, però el Lloret va poder-ho evitar fins a la recta final, quan el major encert de cara a porta del Noia va privar el Lloret d´aconseguir sumar en aquesta jornada.