Ja fa partits que el joc de l'Olot evoluciona positivament i l'equip crea ocasions suficients per aconseguir victòries, però la sort, sobretot de cara a porteria, no ha estat al costat del conjunt olotí. Avui els de Rodri juguen al camp de l'Atlètic Balears amb el gran objectiu d'aconseguir la primera victòria de la temporada, cosa que els donaria l'empenta i la injecció de moral que necessita actualment el vestidor.

L'Olot no podrà comptar amb un dels jugadors més importants que té l'equip, el lateral esquerre Luismi Quezada, ja que ha estat convocat amb la selecció de la República Dominicana sub-23. La resta de jugadors estan disponibles per a Rodri, que ja fa dies que assegura que el joc és el que desitgen però que evidentment, els falta el gol. I és que amb Perea i amb Diego Sánchez l'equip ha pogut crear més perill en atac i això ho han d'acabar de rubricar.

Al davant, però, tindran un dels rivals més potents de la categoria. Actualment l'Atlètic Balears ocupa la cinquena posició a la classificació i ja des d'inici, i segurament fins al final de la temporada, lluitarà per entrar a les posicions que donen dret a jugar la fase de promoció. Jugadors com l'ex del Girona Chando o Fullana tenen una gran trajectòria en el món del futbol i en aquesta categoria, i posaran a prova una defensa olotina que s'ha mostrat sòlida en els darrers enfrontaments. L'equip balear arriba al partit després de perdre la setmana passada al camp de l'Hospitalet (3-1), factor motivador per retrobar-se amb la victòria.

El partit serà complicat per a l'Olot en part a causa de les reduïdes dimensions del terreny de joc de Son Malferit, però els de la Garrotxa ja han intentat adaptar-se una mica a les mides amb alguns dels entrenaments realitzats durant la setmana. Perea i Diego apunten a l'onze titular igual que Blázquez, que podria entrar al lateral esquerre per substituir Luismi Quezada. L'Olot vol espentar els fantasmes i aconseguir la primera i important primera victòria.