Un empat de prestigi per creure-hi i mirar cap amunt. Ahir, damunt la gespa de l'estadi palamosí, durant moltes fases del partit el líder semblava el Palamós. L'únic que s'ha de lamentar va ser la manca d'instint assassí en els últims metres perquè els de Mármol, per ocasions, van merèixer sumar la primera victòria a casa.

Per posar un exemple de les ocasions desaprofitades cal destacar una excel·lent assistència de Roger Matamala que Barrera, tot sol davant Alcaraz, va enviar a fora (m.4). Els barcelonins van aprofitar una de les seves escasses ocasions davant Bayona per fer el 0-1 a les acaballes del primer temps (m.39, Escoruela).

A la segona meitat, el futbol va ser just amb el Palamós i una centrada de Moha des del costat esquerre la va rematar a la perfecció Coro, injectant una dosi de moral i trempera que a punt va estar de culminar amb el 2-1.

Malauradament, l'avantatge de jugar amb superioritat numèrica per expulsió del visitant Jaime va arribar massa tard (m.85) i els palamosins es van quedar a mig camí d'aconseguir la remuntada davant el líder de la categoria. En tot cas, van sumar el punt de partida per escalar llocs a la taula.