El Peralada rep aquesta tarda la visita del Sabadell B, amb la missió d'aconseguir la primera victòria de la temporada. L'equip d'Arnau Sala arriba de dues derrotes consecutives i necessita sumar la victòria per agafar moral i sortir de la cua de la classificació. En l'última jornada, els altempordanesos van caure als últims minuts de partit al camp del Rubí (3-2).

L'entrenador Arnau Sala assegura que l'equip "té moltes ganes de guanyar el primer partit de la temporada" i que els resultats que ha tingut l'equip en les primeres setmanes de competició "són situacions que costen de pair". Trobar-se a baix a la classificació i sense encetar el caseller de victòries és preocupant però l'equip sap que ha d'arribar. Avui, tindrà el Sabadell B com a rival, un equip que "hi posa moltes ganes i té moltes individualitats. Els filials són rivals díficils". Els vallesans acumulen tres partits sense conèixer la derrota i més de 330 minuts sense encaixar un gol en contra.