El Bisbal Bàsquet va perdre davant el CB Sant Josep de Badalona (63-75) en un partit en què els bisbalencs van plantar cara durant tots els quarts. El Sant Josep és un equip molt experimentat i, amb la victòria a la Bisbal, segueix sent el líder invicte en el grup de Copa Catalunya. Tot el partit va ser molt igualat i, de fet, el marcador al descans reflectia un 41 a 39 a favor dels gironins, gràcies a un bon segon quart. A la represa, el cap fred dels badalonins, més experts a la categoria, va servir perquè donessin la volta al marcador i s'emportessin la victòria del Baix Empordà per 13 punts de diferència. Amb aquesta derrota, el Bisbal Bàsquet queda amb un balanç d'una victòria i tres derrotes a la novena posició. El proper cap de setmana es desplaçaran a la pista del CB Cerdanyola Al Dia.