A només una cursa per la finalització del Campionat d'Espanya de Velocitat, els dies 16, 17 i 18 d'octubre al circuit de Los Arcos (Navarra), l'ETG Racing (Escola Tècnica Girona) ha omplert dos autobusos de 60 places per assistir a la prova i donar suport als pilots de l'escuderia gironina, en una jornada on hi haurà molt en joc. Aquesta iniciativa ha tingut una gran acollida. I és que la situació del campionat ho requereix, ja que els pilots de l'Escola i Escuderia gironina es juguen les classificacions finals de les diverses categories, especialment la jove promesa Xavi Pinsach que es troba a les portes d'aconseguir el títol del campionat d'Espanya de Velocitat a la categoria de SuperStock 600.

La iniciativa consistia a organitzar dos autobusos, de 60 places cadascun, per assistir el dissabte i el diumenge al circuit de Navarra, i anava dirigida a tots els aficionats que durant tot el campionat han seguit i han donat ànims a Facebook, Twitter i Instagram als pilots. Així que ETG Racing ara els demana el seu suport en persona, ja que la seva empenta serà molt important per a mecànics i pilots de l'escuderia. A més, s'ha fet una samarreta especial per a l'ocasió que s'entregarà a tots els assistents.

A dia d'avui, els dos autobusos que s'han organitzat estan plens, el que els dóna una gran satisfacció en veure l'interès que desperta l'ETG Racing a la demarcació i estan segurs que els seus pilots sentiran el seu alè per donar més gas i optar a sumar els títols que hi haurà en joc al circuit navarrés de Los Arcos.

L'expedició gironina sortirà dissabte 17 d'octubre a les 7 del matí. L'oferta inclou, per tant sols 25 euros, el viatge, l'entrada al circuit, dormir i esmorzar i una samarreta commemorativa. També els aficionats podran assistir a una visita guiada pel paddock i el box de l'escuderia al circuit de Los Arcos navarrès.

Xavi Pinsach, la jove promesa de l'ETG Ràcing, tancarà el Campionat d'Espanya de Velocitat després d'haver participat com a convidat en la penúltima prova del Campionat del món de Super Sport 600, disputada diumenge al circuit francès de Magny Cours.