El Figueres va tenir a l'abast la classificació per a les semifinals de la Copa Catalunya però la fatídica tanda de penals ho va impedir. Després de 90 minuts sense gols, els xuts des dels 11 metres van acabar decidint l'equip classificat i, en aquest cas, indiscutiblement l'equip blaugrana va estar més encertat. Pels empordanesos només Chicho va ser capaç de perforar la porteria d'Ortolà (Pedro, Sergi Romero i Venzal, en canvi, van desaprofitar el seu llençament), mentre que per part blaugrana Quinti, Cámara i Gumbau van convertir en gol el seu penal.

Edu Vílchez va mostrar-se molt satisfet, als vestidors, per l'entrega i la intensitat que hi van posar els seus jugadors i no n'hi havia per menys. La Unió va neutralitzar un equip de superior categoria que, a més a més, va arribar a Vilatenim reforçat per un Gerard Gumbau que ja ha debutat al primer equip i que, aprofitant l'aturda de la Lliga BBVA, va actuar com a titular amb el filial. En un duel amb molt control tàctic, segurament el Barça B va tenir més el control, però una de les millors ocasions va ser empordanesa, en un remat de Sergi Romero a centrada de Serramitja que es va passejar a mig metre de la línia de gol.

A la segona meitat el Figueres va, fins i tot, intensificar el seu domini i es van veure algunes ocasions més. Brugué va perdonar en el minut 77, però en una acció a l'àrea empordanesa pocs instants més tard qui va salvar el gol del Barça B va ser Quimo, amb el cap, quan el xut de Dongou ja era pràcticament a dins. Al final l'empat a zero no es va moure i es va haver de determinar la classificació als penals. David Costa i Alexis van acabar demanant el canvi i avui els faran proves per determinar l'abast de les molèsties i si estaran preparats per jugar diumenge al camp del Júpiter.

Equip classificats per a les semifinals: Girona (elimina el Cornellà), Barça B, Rubí i Sabadell (elimina el Reus, 1-2).