Vuit anys després de l'últim Rubí-Llagostera, que es va viure a la Regional Preferent de la temporada 2007-08, i va acabar amb 1-1, vallesans i gironins es tornen a veure les cares. En joc hi ha una plaça per a les semifinals de la Copa Catalunya, una competició que el Llagostera no pensa llençar. És per això que tot i donar descans a diversos jugadors titulars, Oriol Alsina s'endú homes destacats com Tito Ortiz, Chus Herrero o Jordi López, que seran titulars aquest vespre a Can Rosés. "Ens ho prenem molt seriosament i amb il·lusió", assegura Alsina, que reconeix que el matx d'avui és una "bona oportunitat tant per donar minuts als jugadors que no en tenen i per premiar els joves del filial, que ho estan fent molt bé". En aquest sentit, seran uns quants els jugadors del Llagostera B que seran avui sobre la gespa de Rubí. Maynau, Dembo i Almendros es perfilen com a titulars mentre que també han entrat a la llista el porter Adrià Muñoz, Peque i Marc Carrillo. A l'onze titular hi té un lloc assegurat Nico Ratti que també té tots els números per jugar dijous vinent a La Romareda contra el Saragossa en partit de Copa del Rei. També jugaran homes sense gaire protagonisme fins ara com Chus Herrero, Jordi López o Enric Pi. El vallesà jugarà, en principi, de davanter centre, la seva posició natural fins que Alsina el va reconvertir a lateral esquerre.

Quesada, fitxatge i debut

Qui té moltes possibilitats de sortir d'entrada avui a Rubí és el darrer fitxatge dels llagosterencs, Nando Quesada. Es tracta d'un migcampista de 21 anys, de perfil molt ofensiu format al planter del Barça i que la darrera temporada va jugar a la lliga holandesa, a l'Utrecht i l'Achilles'29. Desvinculat de l'Utrecht al setembre, fa un parell de setmanes que s'entrena amb l'equip i de moment competirà amb el filial, a Segona Catalana. Al gener quan s'obri el mercat, el jugador nascut a Sabadell serà inscrit, amb llicència del segon equip, per poder competir a Segona A.

Amb el Girona ja classificat després de superar el Cornellà la setmana passada, l'altre partit de quarts de final també el disputaran aquest vespre el Reus i el Sabadell.